Актуелне вести

ФЕБРУАР 2021. године

Обележавање јубилеја 55 година Центра за социјални рад “Трстеник”

Поводом јубилеја, 55 година од оснивања Центра за социјални рад у Трстенику, дана 19. 02. 2021. године, обележен је дан Центра. Имајући у виду тренутну епидемиолошку ситуацију, овај значајан дан обележен је радно у кругу запослених и одржавањем заједничке седнице Управног и Надзорног одбора Центра.
Нарочити куриозитет представља чињеница да је тим поводом на задовољство радника Центра, исти посетила председница општине Трстеник, Милена Турк. Запосленима је том приликом пожелела даљи успешан рад, истакла Центар као једну од најзначајнијих установа у Трстенику, као и установу која је репер, не само у региону, већ и на нивоу читаве Србије. Уз речи које импонују, али и обавезују, директору, Драгојлу Минићу је уручила пригодан поклон, уметничку слику са мотивима Трстеника и реплику Кнегиње Милице, симбола и заштитнице Трстеника, показујући на тај начин да ће Центар и убудуће имати подршку локалне самоуправе.
Треба напоменути да је ово први пут да неки од председника општине Трстеник присуствује обележавању дана Центра, а да је исказана жеља и иницијатива председнице да лично честита овај дан запосленима, мотив више да Центар ради боље и више у најбољем интересу корисника.
Више о догађају можете погледати на Youtube каналу медијског партнера Центра, Телевизије Трстеник.