Вести

АПРИЛ 2018. године

У сали Ликовног салона је 04.04.2018. године одржана 13. Хуманитарна аукција ускршњих јаја на којој су присуствовали представници општине Трстеник, Центра за социјални рад “Трстеник”, Народног универзитета, Телевизије Трстеник, фабрике “Прве Петолетке”, као и грађани који су хтели да куповином осликаних јаја помогну нашим суграђанима којима је помоћ најпотребнија.

МАРТ 2018. године

Грађевински радови на санацији објекта Центра за социјални рад “Трстеник” у Трстенику

У Центру за социјални рад у току су грађевински радови на санацији објекта у укупној вредности од 5.906.814,00 динара са ПДВ-ом, а који подразумевају комплетну замену унутрашње и спољне столарије, хидроизолацију целог објекта, као и кречење просторија Центра. Пројекат се финансира од новчаних средстава обезбеђених од стране Канцеларије за управљање јавним улагањима, при Влади Републике Србије. Поред стварања адекватног простора за рад радника, наведени радови ће обезбедити ефикаснију топлотну изолацију, уштеде на име грејања просторија и решиће проблем ширења влаге у просторијама архиве и конференцијске сале Центра за социјални рад “Трстеник”, у Трстенику.

Тим поводом, Центар за социјални рад у Трстенику је обишао председник општине Трстеник, Александар Ћирић, како би се на терену уверио у ток и реализацију пројекта.

ЈАНУАР 2018. године

Са поносом можемо да истакнемо да је радник Центра за социјални рад “Трстеник” у Трстенику, Сандра Антић, дипл. соц. радник, запослена на пословима супервизора, данас 05. јануара 2018. године примила престижну Републичку награду, коју додељује Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Наиме, она је изабрана у 20 најбољих радника запослених у центрима за социјални рад у Републици Србији, чиме је и наш Центар тиме добио престижно признање. Напомињемо да при Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања ради око 14500 радника и да нам је овим избором припала изузетна част за наш квалитетан и успешан рад.

Ова награда ће нам бити само подстрек да у будућности радимо још боље и квалитетније, како бисмо унапредили систем социјалне заштите и бригу о корисницима.